Telefon: +381 (0)17 428 940        E-mail: office@freezonevranje.com

Vesti

1/1

Uprave za slobodne zone organizovala Novogodišnji koktel u Klubu poslanika

13. decembar 2019,

U svečanoj sali Kluba poslanika, održan je Novogodišnji koktel kome je prisustvovao veliki broj zvanica. Pored zaposlenih u Upravi za slobodne zone, koktelu su prisustvovali predstavnici Kabineta predsednika Republike Srbije, Ministarstva finansija, Uprave carina, Razvojne agencije Srbije, predstavnici društava za upravljanje slobodnim zonama, lokalnih samouprava kao i predstavnici kompanija, osnivača i direktori slobodnih zona u Srbiji.

Ovom prilikom direktorka Uprave za slobodne zone Jasmina Štambuk, pozdravila je sve prisutne i održala prigodan govor, u kome se osvrnula na najznačajnije poslovne rezultate ostvarene u 2019. godini i istakla: „Ova poslovna godina je bila dinamična i očekujemo da će i sledeća biti još dinamičnija, još aktivnija. Drago nam je da smo deo velikog projekta, razvoja zona i privlačenja značajnih stranih i domaćih investicija u naše zone.”

Na kraju svog izlaganja, direktorka Uprave za slobodne zone, poželela je prisutnima i njihovim porodicama sve najbolje u Novoj godini kao i poslovni i lični uspeh i blagorodne predstojeće praznike.

Developed by   www.pixelzdesign.com
Copyright © 2013. by Slobodna zona Vranje