Telefon: +381 (0)17 428 940        E-mail: office@freezonevranje.com

O nama

Drugačiji od ostalih

Slobodna zona Vranje“ je zona koja je po mnogo čemu jedinstvena u Srbiji i kao takva pruža idealne uslove investitorima. To je prepoznao menadžment svetski priznate kompanije ,,Ditre Italia“, koja na prostoru Slobodne zone planira da izgradi fabriku. 

Šta je to što nas čini drugačijim od ostalih zona u Srbiji?

Neposredna blizina Koridora 10, koji se nalazi na samo 5km.

Blizina aerodroma i luka: Solun 300 km, Skoplje 95km, Niš 120km, Sofija 215km i Beograd 347km.

Izuzetno povoljan položaj „Slobodne zone Vranje“ utiče na smanjenje troškova poslovanja, što je velika prednost u odnosu na ostale.

Regionalnog je karaktera i jedina na jugu Srbije.

Slobodna zona prostire se na površini od 123,4 ha od kojih je 105 ha namenjeno za greenfield investicije,a preostalih 18,4 ha namenjeno za brownfield investicije i nalazi se u delu grada koji je master planom predviđen za proizvodne delatnosti. Planskom dokumentacijom su uređena 32 ha, a preostala površina će se razrađivati prema potrebama investitora.

Slobodnom zonom koja je formirana Odlukom Skupštine grada 22.02.2013. godine upravlja Privredno društvo „Slobodna zona Vranje“ D.O.O. Vranje. Tim mladih stručnjaka je na raspolaganju korisnicima Slobone zone, ne samo u smislu pružanja logističkih usluga, već i konstantnog održavanja partnerskih odnosa.

Developed by   www.pixelzdesign.com
Copyright © 2013. by Slobodna zona Vranje